Distribuitor autorizat Forever Living Products - 0744559796

miercuri, 10 februarie 2010

Bauturi nutritive Forever - contact -0744559796

Bauturi nutritive din Aloe Vera

Aloe Vera sub forma celor patru variante de gel proaspat, stabilizat: Aloe Vera Gel, Aloe Berry Nectar, Forever Bits n'Peaces si Forever Freedom. Ingredientul principal al acestor produse este reprezentat de Gelul de Aloe Vera, care constituie un supliment pretios al unei diete sanatoase. Consumati zilnic una din aceste bauturi pentru a imbunatati digestia si absortia substantelor nutritive, pentru a spori cantitatile de vitamine, minerale si aminoacizi prezenti in dieta dumneavoastra si pentru a avea un mod de viata sanatos.



Aloe Vera Gel

Aloe Vera Gel - Cod 015

Imaginati-va ca beti dintr-o frunza de Aloe din care tocmai ati taiat o felie! Direct din planta! Gelul stabilizat de Aloe Vera este cu adevarat unul din lucrurile cele mai naturale pe care le puteti avea!
Miraculoasele frunze de aloe contin peste 75 de factori nutritivi si peste 200 de compusi activi, dintre care enumeram: 20 minerale (printre care calciu, fosfor, potasiu, fier, sodiu, mangan, magneziu, cupru, crom, iod, seleniu, zinc), 18 aminoacizi (7 din cei 8 esentiali si 11 neesentiali) si 12 vitamine (A, B1, B2, PP, acid pantotenic, B6, B8, acid folic, B12, C, D, E). Acest gel, ce contine forma stabilizata de aloe - brevet inregistrat - este preferat de cei preocupati de normofunctionalitatea tubului digestiv, de echilibrarea metabolismului si de mentinerea unui nivel optim de energie.
Acest produs este, de altfel, cel dintai care a primit recunoasterea Consiliului Stiintific International pentru Aloe, organism care a atestat puritatea si vascozitatea gelului. Prezenta pulpei si a sucului obtinut din frunza de Aloe vera autentifica acest dar al naturii. Poate fi consumat zilnic - ca atare sau in amestec cu suc de fructe - si ramane unul dintre cele mai valoroase suplimente nutritive existente.

Mod De Administrare Aloe Vera Gel:

- A se agita inainte de folosire.
- Se vor consuma 60 - 80 ml, de 1-2 ori pe zi.

Contiut: 1 litru.

Pret: 26 Euro* (TVA Inclus)

Forever Freedom

Forever Freedom - Cod 196

In formula produsului, gelul stabilizat de Aloe Vera cu gust placut de portocala este combinat cu substante necesare mentinerii mobilitatii si bunei functionari a articulatiilor.
Am adaugat sulfat de glucozamina si sulfat de condroitina, doua substante proprii organismului, care mentin mobilitatea si functionarea corespunzatoare a articulatiilor. Produsul mai contine vitamina C si MSM, o sursa primara de sulf

biodisponibil de care organismul are nevoie pentru mentinerea integritatii tesuturilor conjunctive si bunei functionari a articulatiilor. Sulfatul de glucozamina si cel de condroitina contribuie la pastrarea structurii si gradului de hidratare a cartilajului, ce actioneaza ca un "tampon fata de socuri". De asemenea, ajuta la pastrarea vascozitatii adecvate a lichidului lubrefiant din articulatii, ceea ce permite glisarea libera a unei suprafete deasupra alteia. Pe masura ce organismul imbatraneste, scade capacitatea de a produce aceste substante necesare unui cartilaj sanatos, ceea ce duce la uzura articulatiei.
Produsul asigura cantitatile recomandate in mod obisnuit de sulfat de glucozamina (1500 mg), sulfat de condroitina (1200 mg), plus 750 mg MSM si 250 mg vitamina C la o doza de 120 ml.
In combinatie, sulfatul de glucozamina, sulfatul de condroitina, vitamina C si MSM constituie prima linie de aparare fata de deteriorare. La fel ca in alte produse FLP, aceste substante nutritive provin din surse naturale, fiind complet lipsite de toxicitate. Transformati Forever Freedom intr-un mod practic si nutritiv de a incepe ziua!

Mod De Administrare Forever Freedom:

- A se agita inainte de folosire.
- A se consuma zilnic 60 - 120 ml.

Contiut: 1 litru.

Pret: 35.52 Euro* (TVA Inclus)

Aloe Berry Nectar

Aloe Berry Nectar - Cod 034

Contine gel de Aloe Vera stabilizat in mod natural, cu compozitia identica cu cea descrisa la produsul Aloe Vera Gel, la care s-a adaugat concentrat natural de afine rosii de padure (merisor de munte), concentrat de mere, extract de papaya.
Afinele rosii de padure contin urmatoarele principii active: arbutina, hidrochinona, flavonoide, taninuri, acizi si saruri minerale, vitamina C.

Produsul contine toate vitaminele, mineralele, aminoacizii si enzimele aflate in Aloe Vera Gel, la care se adauga binefacatorul suc de mere si de merisor.
Merisorul este recunoscut pentru efectul antiseptic asupra tractului urinar si furnizeaza o cantitate insemnata de vitamina C, fiind concomitent o sursa naturala de picnogenol - un antioxidant puternic important pentru mentinerea calitatii colagenului.
Sucul de mere este important pentru continutul in vitamina A si C, potasiu si pectina.
Produsul se poate consuma ca atare sau in timpul meselor. Aroma sa delicioasa, complet naturala, este data de afine proaspete si mere bine coapte. Pentru a fi in egala masura pe placul adultilor si al copiilor, s-a adaugat fructoza (un zahar natural din fructe).

Mod De Administrare Aloe Berry Nectar:

- A se agita inainte de folosire.
- Se vor consuma 60 - 120 ml.

Contiut: 1 litru.

Pret: 26 Euro* (TVA Inclus)

Aloe Bits n' Peaches

Aloe Bits n' Peaches - Cod 077

Este rezultatul combinarii gelului pur de Aloe Vera cu concentrat de piersici. Gustul foarte bun fac din Aloe Bits n'Peaches un produs ideal destinat copiilor.
Datorita continutului foarte mare de Aloe Vera Gel stabilizat utilizarea si modul de administrare ale acestui produs sunt la fel ca in cazul gelului simplu.

Produsul poseda un gust extrem de placut si ne bucura cu toate calitatile gelului stabilizat de Aloe vera. Contine fragmente de Aloe Vera si suc de piersici bine coapte. Un preparat savuros!
De mii de ani, oamenii din intreaga lume au intrebuintat Aloe Vera pentru mentinerea sanatatii. Prin adaos de piersici, gelul de aloe primeste carotenoide si devine mai valoros, deoarece acestea au rol antioxidant si reprezinta sursa de vitamina A, indispensabila sistemului imunitar.
Aloe Bits n' Peaches contine multe ingrediente importante pentru sanatate, fiind cu adevarat o bautura cu gust excelent, mai ales daca se adauga suc de fructe si gheata! Bucurati-va de gustul delicios pe care natura il ofera cu marinimie, in orice moment al zilei!

Mod De Administrare Aloe Bits n' Peaches:

- A se agita inainte de folosire.
- Se vor consuma 60 -120 ml.

Contiut: 1 litru.

Pret: 28.33 Euro* (TVA Inclus)

Aloe Blossom Herbal Tea

Aloe Blossom Herbal Tea - Cod 200

Ceaiul de boboci de flori de Aloe Vera este un preparat care contine numai produse naturale.
Nu contine coloranti, corectori de gust, conservanti artificiali.
Nu contine cofeina.
Este un ceai fara cofeina si sarac in calorii.

Componente principale: Aloe Blossom Herbal Tea este un amestec de produse vegetale si condimente preparat intr-un mod special pentru a conferi un gust delicios si o aroma bogata. Lipsit de cofeina, el a fost astfel formulat, încât sa dea totusi senzatia de revitalizare. Fie ca se bea fierbinte, fie ca se adauga cuburi de gheata, Aloe Blossom Herbal Tea are un gust minunat si este simplu de preparat. Acest produs international combina ingrediente alese cu mare grija din China, Jamaica, Egipt, America si India. Scortisoara reconfortanta, coaja de portocala si cuisoarele confera un gust placut de fructe, alaturi de piment si ghimbir pentru a calma. Combinat cu boboci florali de aloe culesi de pe plantatiile noastre, acest ceai reconfortant si sarac in calorii este inclus în programul "Forever Lite" de monitorizare a greutatii corporale, ceea ce ne onoreaza.

Mod De Preparare Aloe Blossom Herbal Tea:

- Pentru ceai fierbinte se pune un plic într-o cana si se toarna apa clocotita. Se lasa la infuzat 3-5 minute, dupa care se scoate plicul. Pentru ceai rece (un litru) se pun 4 plicuri într-un vas peste care se toarna 2 cani de apa clocotita. Se lasa la infuzat 3-5 minute, dupa care se scot plicurile si se adauga 2 cani de apa rece si se raceste pe gheata.

Contiut: 25 plicuri/cutie.

Pret: 18.07 Euro* (TVA Inclus)

Forever Aloe2Go

Forever Aloe2Go - Cod 270

Cu siguranta apreciati calitatile produsului Aloe Vera Gel, precum si dulceata, gustul placut, valorile CARO din Pomsteen Power (din rodii, pere, mangostan, zmeura, mure, afine si extract din seminte de struguri)!

Forever Living Products a selectat tot ce este mai valoros in aceste produse, realizand o bautura convenabila ambalata, oricand la indemana. Forever Aloe2Go poate fi consumat oriunde si oricand: la birou, la drum, in masina. Luati un plic, rupeti-l in locul indicat si va veti bucura de beneficiile celor doua bauturi nutritive.

Aloe2Go furnizeaza un plus de energie si un gust delicios, asigurand organismului carbohidrati complecsi. Combinand aroma dulce, racoritoare a mangostanului (supranumit "regele fructelor" pentru gustul deosebit de rafinat) cu Aloe Vera Gel, am creat un cocktail antioxidant de ultima generatie. Sistem imunitar nu va sti de ce este mereu in forma! Doar voi veti cunoaste secretul!

Rodia contine mai multi antioxidanti decat afinele, ceaiul verde sau vinul, iar mangostanul, este fructul cu cel mai ridicat continut de xantone. Exista studii care au aratat superioritatea xantonelor fata de vitaminele C si E in privinta stimularii sistemului imunitar. Aloe Vera Gel contribuie in mod natural la consolidarea functiei imunitare datorita compozitiei sale, bogate in polizaharide si alte substante imunostabilizatoare. Cunoscand aceste informatii si avand la indemana acest preparat delicios - intrun ambalaj atat de practic - fiti atenti, niciodata sa nu vi se epuizeze rezerva de Aloe2Go!

Mod De Administrare Forever Aloe2Go:

- A se agita inainte de folosire. A se deschide doar in locul indicat. A se consuma continutul plicului in una sau doua portii zilnice, preferabil inaintea meselor. Cantitatea ramasa neutilizata sa va pastra la frigider si se va consuma in decurs de 24 de ore, in vederea obtinerii unor rezultate optime. A nu se consuma produsul daca ambalajul prezinta deteriorari.

Contiut: 30 plicuri a 88,7 ml fiecare.

Pret: 81.75 Euro* (TVA Inclus)

Forever Pomesteen Power

Forever Pomesteen Power - Cod 262

Forever Pomesteen Power reuneste, intr-un amestec brevetat cu gust delicios, sucuri de fructe precum rodia, perele, mangostanul, zmeura, murele, afinele si extractul din seminte de struguri. Toate ingredientele din Forever Pomesteen Power se afla in topul listei valorilor CARO (capacitatea de absorbtie a radicalilor de oxigen), in special rodia si mangostanul. Valoarea CARO este un indicator care arata capacitatea unui antioxidant de a inlatura efectele negative ale radicalilor liberi. Bucurati-va de proprietatile antioxidante ale rodiilor, mangostanului si ale altor fructe exotice consumand Forever Pomesteen Power!

Fara indoiala antioxidantii prezinta importanta vitala pentru sanatatea si bunastarea noastra. In prezent specialistii din domeniul nutritiei poarta discutii pentru precizarea fructului care poseda cele mai puternice proprietati antioxidante, cel mai ridicat continut de xantone, si cea mai ridicata valoare a ratei CARO(capacitatea de absorbtie a radicalilor de oxigen). Forever Pomesteen Power corespunde intru-totul acestor cerinte, deoarece este o bautura din sucuri si extracte de fructe: rodii. pere, mangostan, zmeura, mure, afine si seminte de struguri.

CARO (capacitatea de absorbtie a radicalilor de oxigen) este indicatorul care arata capacitatea unui antioxidant de a inlatura efctele negative a radicalilor liberi. Valoarea CARO a diferitelor fructe prezinta o marja larga a fructelor chiar la testarea aceluiasi fruct, efectuata la momente diferite dupa recoltare. Este foarte important de stiut ca toate ingredientele din Forever Pomesteen Power se afla in topul listei valorilor CARO, pe primele locuri plasandu-se rodia si mangostanul.

Sucul de rodie contine mai multi polifenoli antioxidanti decat vinul rosu, ceaiul verde, sucul de merisor si de portocale. In plus constituie o sursa importanta de vitamine A, C, E si fier.

Mangostanul este un fruct cunoscut in Asia. Gustul sau deosebit a determinat-o pe regina Victoria sa il declare fructul ei preferat, de atunci inainte fiind denumit "Regina fructelor!" Valoarea CARO este foarte ridicata, fiind foarte bogat in xantone.
Xantonele reprezinta o familie de compusi naturali cu proprietati antioxidante deosebite prezenti in fructe.

Bucurati-va de incredibila putere a antioxidantilor de rodie, mangostan si alte fructe exotice cu Forever Pomesteen Power!

Mod De Administrare Forever Pomesteen Power:

- A se agita inainte de folosire. A se consuma 30 ml/zi sau dupa dorinta, preferabil ininte de mese. Pentru rezultate optime a se pastra in frigider si a se consuma in termen de 30 de zile de la desigilare.

Contiut: 473 ml

Pret: 27.44 Euro* (TVA Inclus)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate