Distribuitor autorizat Forever Living Products - 0744559796

joi, 11 februarie 2010

Produse Apicole de la Forever Living Products-contact-0744559796

Forever Living Products va ofera o gama remarcabila de produse apicole naturale 100%. Stupii sunt amplasati in conditii ideale de mediu, in regiuni desertice inalte din Arizona, acolo unde nu exista pesticide si poluanti. Se folosesc echipamente moderne, patentate, pentru colectarea si conservarea produselor in conditii identice cu cele create de natura. Toate produsele apicole Forever - mierea, laptisorul de matca, polenul de albine si propolisul - sunt naturale, cu valoare nutritiva ridicata, deoarece ajung la dumneavoastra direct din stupi, asa cum numai albinele stiu sa le prepare.

Forever Bee Honey

Forever Bee Honey - Cod 207

Albinele prepara mierea din nectarul colectat de la mai multe flori de Aloe Vera, pe care il amesteca cu enzimele proprii, dupa care mierea este depozitata in faguri. De-a lungul anilor mierea a fost mult apreciata ca aliment - un depozit de bunatati nutritionale, usor asimilabile atat pentru copii, cat si pentru adulti.

Mierea contine multe ingrediente necesare mentinerii sanatatii, incluzand 78% glucide (glucoza, fructoza si zaharoza) si altele, cum ar fi substante minerale, vitamine, enzime, proteine si aminoacizi.

Forever Bee Honey contine numai ingrediente naturale, fiind un indulcitor nutritiv cu gust delicios, bogat in calorii, avand aproximativ 70 de calorii/lingurita. Usor asimilabil si bogat atat in hidrati de carbon, cat si in elemente minerale (calciu si fosfor), Forever Bee Honey reprezinta o sursa de energie pusa rapid la dispozitia organismului in orice situate.

ATENTIE, nu se foloseste pentru a indulci lichide fierbinti, pentru ca o temperatura peste 40°C determina degradarea ireversibila a proprietatilor sale curative.

Mod De Administrare Forever Bee Honey:

- poate fi consumata ca atare sau ca indulcitor natural al alimentelor, 1 - 2 lingurite inainte de mese

Contiut: 500 grame.

Pret: 17.27 Euro* (TVA Inclus)

Forever Bee Pollen

Forever Bee Propolis - Cod 027

Cand vorbim de albine, gandul ne duce, in primul rand, la miere si polen. Exista, insa, si propolisul, un produs cu care albinele etanseizeaza stupii pentru a-i proteja, obtinut prin metabolizarea, de catre acestea, a unei rasini secretate de arbori. Etanseizarea este atat de eficienta, incat interiorul stupului este mai aseptic decat o sala de operatie.
Denumirea propolis deriva de la un cuvant grecesc care inseamna "pentru oras", semnificand ca propolisul apara intreaga comunitate fata de pericolul venit din afara.

Propolisul are o istorie de 5000 de ani. Asirienii si grecii il utilizau pentru mentinerea sanatatii. Forever Bee Propolis contine 22 de aminoacizi, complexul de vitamine B si este imbogatit cu laptisor de matca, reprezentand un excelent stimulent al imunitatii naturale. Forever Bee Propolis se colecteaza din regiuni desertice inalte, fara poluanti. Pentru a asigura mentinerea puritatii, se folosesc colectoare de propolis patentate.

Forever Bee Propolis este 100% natural, fara adaos de conservanti sau coloranti artificiali.

Este, de asemenea, o forma excelenta de hrana, plina de substante nutritive cum ar fi vitamine, minerale, enzime, aminoacizi si o serie de microelemente.

Mod De Administrare Forever Bee Propolis:

- A se consuma cate o tableta de doua ori pe zi.

Contiut: 60 tablete(500mg propolis fiecare)

Pret: 32.80 Euro* (TVA Inclus)

Forever Royal Jelly

Forever Royal Jelly - Cod 036

Laptisorul de matca este produs de catre albine pentru a hrani matca si, datorita acestuia, regina albinelor poate depune zilnic aproximativ 3000 de oua, ceea ce inseamna de mai multe ori propria ei greutate. Tot acestei alimentatii i se datoreaza si longevitatea ei. Matca traieste in medie de 35- 40 de ori mai mult decat o albina lucratoare.

Laptisorul de matca reprezinta secretia lactescenta a glandelor faringeale ale albinelor tinere. Cu acest "super-aliment", bogat in enzime, sunt hranite albinele care urmeaza sa devina regine, deoarece este alimentul zilnic, rezervat reginelor de-a lungul vietii lor productive. Datorita lui, ele vor depune pana la 3000 de oua zilnic pe durata vietii lor de aproximativ 6 ani. Albinele lucratoare se hranesc cu miere obisnuita, traind intre 4 si 6 saptamani.

Royal Jelly contine vitaminele A, C, D si E, fiind, de asemenea, un depozit natural al complexului de vitamine B. Un component major este vitamina B5 (acid pantotenic), una din cele mai importante substante din organism, esentiala in sinteza si metabolismul proteinelor, lipidelor, hidratilor de carbon si a unor hormoni. In laptisorul de matca exista toti cei opt aminoacizi esentiali, zece aminoacizi neesentiali si elemente minerale: calciu, cupru, fier, fosfor, potasiu, siliciu si sulf, precum si acizi nucleici.

Laptisorul de matca are un mare continut de proteine.

Forever Royal Jelly provine din regiuni desertice inalte, izolate, acolo unde se respecta conditiile ideale de mediu pentru stupi. Dupa extragerea din stupi, produsul se raceste rapid pana la congelare, pentru a elimina surplusul de apa existent in produs si a se mentine intacta cantitatea de vitamine, minerale, enzimele si coenzimele existente.

Mod de Administrare Forever Royal Jelly:

- 1 pana la 3 tablete pe zi, cu 30 minute inainte de masa, sublingual pana la absorbtie.

Contiut: 60 tablete.

Pret: 33.93 Euro* (TVA Inclus)

Forever Bee Pollen

Forever Bee Pollen - Cod 026

Polenul este un produs pe care albinele il recolteaza pentru propria lor hrana.
Albinele produc acest produs din plante ca Saguaro, Cactus, Ocotillo, Cholla, Chaparral, Mesquite, Paolo verde si multe altele care cresc pe platourile inalte ale desertului Sonora din statul Arizona (SUA). Este o zona deosebita din punct de vedere ecologic si de aceea mierea si produsele derivate sunt perfect curate si nu contin nici un fel de substante rezultate din poluare.

Polenul este "pulberea fertila" a florilor. Albinele il aduna si il aduc in stup, folosindu-l ca hrana. Fara polen nu ar exista plante, arbori si flori; chiar si noi depindem de el.

Forever Bee Pollen este colectat de pe florile regiunilor desertice inalte si izolate in colectoare speciale din otel inoxidabil. Acest procedeu de colectare conserva prospetimea si toate virtutile acestei hrane naturale. Forever Bee Pollen este complet natural, fara conservanti, coloranti si arome artificiale.

Polenul de albine contine un spectru larg de substante nutritive care contribuie la mentinerea sanatatii, vitaminele hidrosolubile (complexul B si vitamina C), vitaminele liposolubile D, E, K si beta-caroten (vitamina A), plus numeroase substante minerale, enzime si coenzime, acizi grasi vegetali, hidrati de carbon, proteine, precum si 22 de aminoacizi - incluzand si cei opt aminoacizi esentiali, pe care organismul uman nu ii poate produce.

Polenul de albine contine lecitina, care exista in mod natural in fiecare celula si participa la metabolismul lipidelor. Substantele nutritive din polenul de albine sunt imediat asimilate si usor absorbite de organism.

Mod De Administrare Forever Bee Pollen:

- A se consuma o cantitate mica (1/4 de tableta) pentru a verifica daca apare o reactie alergica, apoi se creste treptat doza zilnica pana la de trei ori pe zi cate o tableta.

Contiut: 100 tablete(500mg fiecare)

Pret: 15.69 Euro* (TVA Inclus)




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate