Distribuitor autorizat Forever Living Products - 0744559796

joi, 11 februarie 2010

Produse pentru ingrijire si igiena personala cu Aloe Vera-contact-0744559796

Forever Living Products a combinat toate efectele benefice ale Gelului stabilizat de Aloe Vera si ale altor ingredienti valorosi, de cea mai buna calitate, pentru a oferi consumatorilor o linie de produse pentru igiena si ingrijire personala, cum nu mai exista alta. Aceste produse - emulsii, geluri, lotiuni, sampoane, sapunuri, lichide s.a.m.d. - vor aduce numai satisfactii celor care - folosindu-le - vor simti o reala invaluire cu Aloe Vera!

Aloe Bath Gelee

Aloe Bath Gelee - Cod 014

Un moment de ralaxare la finele unei zile pline de activitati stresante? Nu uita Aloe Bath Gelee, indispensabil pentru o baie calmanta, revigoranta si reconfortanta. Contine gel stabilizat de Aloe Vera - aprobat de Consiliul Stiintific International pentru Aloe, referitor la vascozitate si puritate, si extracte vegetale europene, recunoscute pentru calitatile lor calmante si relaxante, care transforma baia/dusul zilnic intr-un ritual al bunei dispozitii.Folosirea concomitenta a lufei ajuta la indepartarea celulelor moarte si asigura igiena, hidratarea si catifelarea pielii.

Aloe Bath Gelee inseamna relaxare, curatenie si prospetime!

Mod De Utilizare Aloe Bath Gelee:

- Se aplica pe lufa sau pe burete si se maseaza usor pielea corpului cu miscari circulare ample; dupa clatire se va utiliza un prosop curat si moale pentru uscarea perfecta.

Contiut: 250 ml

Pret: 18.69 Euro* (TVA Inclus)

Forever Bright Toothgel

Forever Bright Toothgel - Cod 028

Combinarea propolisului, un antibiotic natural cu efectele Aloei Vera ca hemostatic, astringent, germicid, antalgic, antiinflamator si dezinfectant face ca gelul de dinti sa fie de o calitate excelenta. Produsul are rol protector, antiseptic in leziunile purulente ale gingiei, intareste gingiile, nu ataca smaltul dentar si impiedica formarea tartrului.

Pentru calitatile si multiplele sale utilizari -inclusiv cele referitoare la asigurarea igienei cavitatii bucale - Aloe Vera a fost considerata o comoara! De aceea, dantura va straluci cu Forever Bright, unul dintre cele mai performante geluri pentru dinti existente in lume!

Forever Bright Toothgel reprezinta un produs indragit de intreaga familie pentru calitatile sale antiseptice, anti-placa microbiana, de albire si indepartare a petelor dentare, de fortificare a dintilor si gingiilor, de asigurare a igienei cavitatii bucale si mentinere a unei respiratii proaspete timp indelungat (in compozitie exista 2 varietati de menta). Poate fi folosit de vegetarieni, deoarece nu contine ingredienti de provenienta animala. Gelul stabilizat de Aloe vera si propolisul confera proprietati calmante asupra gingiilor, de aceea poate fi aplicat local daca periajul dentar devine dureros.

Concluzii formulate dupa multi ani de studii si colaborari cu centre stomatologice si cabinete scolare arata ca procentul de gel stabilizat de Aloe vera existent in Forever Bright Toothgel reprezinta proportia ideala pentru curatirea eficienta a dintilor, mentinerea indelungata a prospetimii respiratiei si albirea non-abraziva. Intreaga familie va indragi aroma si prospetimea sa curata!

Recomandari Forever Bright Toothgel:

- pentru indepartarea tartrului se recomanda periaj bland si de lunga durata.

Mod De Utilizare Forever Bright Toothgel:

- Pentru o ingrijire dentara corespunzatoare se recomanda periaj dentar cu Forever Bright Toothgel dupa fiecare masa, control stomatologic periodic si evitarea consumarii alimentelor intre mese. Deoarece activitatea enzimatica proprie plantei Aloe vera nu este compatibila cu fluorurile, pentru o ingrijire dentara completa se recomanda suplimentarea acestora prin clatirea cavitatii bucale cu solutii fluorurate.

Nota: Acest produs nu contine fluor.

Contiut: 130 grame

Pret: 7.87 Euro* (TVA Inclus)

Gentleman's Pride

Gentleman's Pride - Cod 070

Lamele aparatelor de barbierit provoaca taieturi, zgaraieturi, iritatii si uscaciune cutanata.
Aceste neplaceri nu vor mai exista decat daca se va folosi after-shave-ul balsamic, hidratant, fara alcool - Gentleman's Pride - cu miros curat, masculin.

After-shave-ul se prezinta sub forma unei emulsii hidratante si catifelante, care calmeaza epiderma dupa barbierit. Contine gel stabilizat de Aloe Vera, extracte de rozmarin si de musetel cu efect de hidratare si calmare. Senzatia extrem de placuta pe care o lasa pielii combinatia unica de agenti de hidratare, de emoliere si gel stabilizat de Aloe Vera, va inviora si va improspata epiderma.

Barbatii vor indragi prospetimea pe care produsul o confera, iar femeile vor aprecia nota masculina a parfumului sau.

Mod De Utilizare Gentleman's Pride:

- Se foloseste dupa barbierit.

Contiut: 118 ml

Pret: 15.30 Euro* (TVA Inclus)

Aloe Ever-Shield

Aloe Ever-Shield - Cod 067

Pentru a oferi oamenilor formula unui deodorant stick de incredere, de maxima eficienta la temperaturi si presiuni ridicate ale mediului de viata, capabil sa asigure prospetime si confort de-a lungul intregii zile, posibil de utilizat dupa baie/dus sau imediat dupa epilare, Forever Living Products a conceput un produs in care se identifica proprietatile deodorante ale gelului de Aloe vera. Se limiteaza astfel interventia altor ingredienti chimici nocivi organismului. Deodorantul solid asigura protectie eficienta impotriva mirosului neplacut al transpiratiei, se aplica usor si nu pateaza hainele. Formula sa delicata, pe baza de gel stabilizat de Aloe vera, nu contine sarurile de aluminiu prezente in produsele similare existente pe piata.

Deodorant stick, discret, inodor.
Nu contine saruri de aluminiu.

Mod De Utilizare Aloe Ever-Shield:

- Pentru a se mentine o senzatie de prospetime si curatenie, deodorantul Aloe Ever-Shield se aplica zilnic, in mod regulat, in regiunea axilara curata.

Contiut: 92.1 grame

Pret: 7.36 Euro* (TVA Inclus)

Aloe  Lips with Jojoba

Aloe Lips with Jojoba - Cod 022

Proprietatile calmante ale plantei Aloe vera sunt ideale in cazul ingrijirii buzelor.
Aloe vera, jojoba si ceara de albine s-au reunite pentru a se realiza cel mai performant cerat pentru ingrijirea buzelor in orice anotimp, prezent astazi pe piata.
Aloe Lips inmoaie, netezeste si hidrateaza buzele uscate si crapate. La munte, la schi, la mare, la plaja, oriunde in aer liber, Aloe Lips va fi usor de transportat si comod de utilizat, datorita dimensiunilor sale reduse si aspectului sau practic.

Daca buzelor li s-ar cere parerea, ele ar rosti: "Aloe Lips!".

Contiut: 4.25 grame.
Pret: 3.57 Euro* (TVA Inclus)

Aloe Liquid Soap

Aloe Liquid Soap - Cod 038

Aloe Liquid Soap - dens, perlat-iridiscent, hidratant - asigura igiena mainilor si a fetei. Sapunul lichid contine o cantitate mare de gel stabilizat de Aloe vera, curata epiderma fara a o usca, este usor de folosit, produce o spuma abundenta, placuta, discret parfumata, care se indeparteaza cu usurinta, lasand pielea perfect curata, moale, supla si matasoasa. Nu produce iritatiile pe care le genereaza in mod frecvent unele produse cu actiune similara sau sapunurile solide.

Nu irita ochii, fiind ideal ca sampon pentru copii, este biodegradabil, are pH controlat si actiune delicata, motiv pentru care se poate folosi pentru toaleta cotidiana a fetei, mainilor si corpului. Formula sa este indicata celor care prezinta iritatii sau epiderma sensibila. Poseda un ambalaj modern, tip flacon-dozator, usor de utilizat, este discret parfumat, motiv pentru care devine un produs ideal pentru intreaga familie.

Mod De Utilizare Aloe Liquid Soap:

- Deblocarea mecanismului va elibera o cantitate mica de sapun lichid in palmele umezite. Formarea unei spume abundente presupune o curatire eficienta; spuma se indeparteaza prin clatire cu apa calduta, apoi epiderma se usuca foarte bine prin tamponare cu un prosop moale.

Nu irita ochii.

Contiut: 473 ml

Pret: 13.54 Euro* (TVA Inclus)

Aloe MSM Gel

Aloe MSM Gel - Cod 205

Pentru alinarea durerilor articulare in orice moment. Contine Metil-Sulfonil-Metan, o forma de sulf organic.

Daca doriti calmarea rapida a durerilor, folositi cu incredere Aloe MSM Gel. MSM reprezinta abrevierea pentru Metil-Sulfonil-Metan, o forma de sulf organic, prezent in majoritatea organismelor vii. Sulful, al treilea element important al organismului - ocupa o pozitie cheie pentru cartilaj si pentru tesutul conjunctiv ce intra in alcatuirea articulatiilor.

Un alt ingredient-cheie al acestui produs este reprezentat de gelul stabilizat de Aloe Vera. In Aloe MSM Gel se combina calitatile acestor componente cu cele ale extractelor vegetale si ale altor ingredienti renumiti pentru alinarea suferintelor.

Mod De Utilizare Aloe MSM Gel:

- Se aplica un strat generos de produs la nivelul zonei dureroase, masandu-se usor pana la perfecta patrundere in piele. Se va evita contactul cu ochii. In cazul contactului accidental cu ochii, se recomanda clatire abundenta cu apa, timp de cateva minute. Aplicarea produsului poate fi repetata la nevoie.

Contiut: 118 ml

Pret: 23.74 Euro* (TVA Inclus)

Aloe Jojoba Shampoo

Aloe Jojoba Shampoo - Cod 260

Sampon pe baza de gel stabilizat de Aloe vera. Poseda un pH echilibrat si ofera posibilitatea de a avea un par sanatos, stralucitor si usor de aranjat.

Acest sampon pe baza de gel stabilizat de Aloe vera poseda pH echilibrat si ofera intregii familii posibilitatea de a avea un par sanatos, stralucitor, moale si usor de aranjat. Aloe-Jojoba Shampoo constituie - in egala masura - o binefacere pentru problematica parului si pentru cea a scalpului, deoarece proprietatile gelului stabilizat de Aloe vera se constituie ca alternativa de ingrijire naturala comparativ cu alte sampoane, iar actiunea delicata il recomanda tuturor tipurilor de par.

Samponul contribuie la mentinerea sanatatii parului si scalpului prin activitatea sa enzimatica (desprinderea si dizolvarea depozitelor de celule moarte), la care se adauga beneficiile gelului stabilizat de Aloe vera legate de
- prezenta aminoacizilor necesari integritatii papilelor si foliculilor firelor de par;
- efectul saponinelor si al actiunii agentilor naturali de spumare;

Uleiul de jojoba, un alt ingredient important de mult timp folosit in cosmetica, confera calitati emoliente samponului. Acest ulei restabileste cantitatea de apa pierduta la nivelul pielii si anexelor sale, reda volum firelor de par care nu mai au sebum in urma spalarilor frecvente si reface tija si varfurile inspicate. Parul ud, uscat sau incurcat va putea fi pieptanat firesc, cu usurinta si va capata aspect vaporos.

Samponul de Aloe si Jojoba actioneaza delicat, dar eficient, chiar in cazul parului gras-seboreic si al matretii. Calmeaza iritatiile scalpului, iar parul devine stralucitor si usor de aranjat.

Mod De Utilizare Aloe Jojoba Shampoo:

- Se aplica pe parul umed si se maseaza usor pentru a determina formarea unei spume abundente si pentru a stimula scalpul, dupa care urmeaza clatire din abundenta. Se repeta la nevoie, pana ce parul ramane curat.

Contiut: 296 ml

Pret: 18.07 Euro* (TVA Inclus)

Aloe-Jojoba Conditioning Rinse

Aloe Jojoba Conditioning Rinse - Cod 261

Aloe Jojoba Conditioning Rinse are o noua formula imbunatatita - imbogatita prin complexul vitaminic B si proteine hidrolizate si poseda o extraordinara actiune hidratanta si de refacere, pentru a va face parul mult mai matasos, mult mai stralucitor, mai maleabil si mult mai usor de coafat ca pana acum!

Conceput pentru a fi folosit dupa utilizarea samponului Aloe-Jojoba Shampoo, Aloe Jojoba Conditionig Rinse ingrijeste parul in mod delicat si eficient.

Combinatia unica de gel de Aloe Vera si jojoba, agent antielectrostatic, confera parului aspect stralucitor si matasos.

Oferiti-i parului dumneavoastra ingrijirea pe care o merita cu ajutorul balsamului Aloe Jojoba Conditioning Rinse.

Mod De Utilizare Aloe-Jojoba Conditioning Rinse:

- Dupa spalarea parului cu Aloe-Jojoba Shampoo si clatire, parul se maseaza usor usor cu Aloe-Jojoba Conditioning Rinse, care se lasa sa actioneze 2-3 minute, dupa care urmeaza clatirea definitiva si aranjarea dupa dorinta.

Contiut: 296 ml

Pret: 18.07 Euro* (TVA Inclus)


Forever Aloe Styling Gel - Cod 194

O formula inedita, de actualitate, bazata pe calitatile gelului stabilizat de Aloe vera, pentru realizarea unui gel coifant si remodelant! Fortifica si reface parul, redandu-i flexibilitatea. Parul va putea fi aranjat dupa dorinta, indiferent daca se usuca natural sau la cald (cu foen-ul). Forever Aloe Styling Gel reprezinta un produs ideal pentru orice tip de par si pentru orice tip de coafura.

Formula sa fara alcool, rezistenta la umiditatea atmosferica, extinde aria sa de utilizare si permite crearea oricarui tip de coafura, deoarece produsul confera parului prestanta, stralucire si volum.

Forever Aloe Styling Gel mentine aspectul sanatos al parului si rezistenta coafurii pe parcursul intregii zile.

Mod De Utilizare Forever Aloe Styling Gel:

- Se aplica si se repartizeaza uniform pe parul umed, dupa care acesta este aranjat sau coafat dupa dorinta. Uscarea parului se va realiza cu jet de aer cald (uscatorul va fi reglat corespunzator) sau in aer liber.

Contiut: 227 grame

Pret: 15.29 Euro* (TVA Inclus)

Aloe Pro-Set

Aloe Pro-Set - Cod 066

Pentru a raspunde solicitarilor legate de protejarea mediului inconjurator, Forever Living Products a realizat un spray fixativ pentru par, a carui formula nu contine alcool, protejeaza stratul de ozon si contine numai ingredienti valorosi. Aloe Pro-Set protejeaza parul si prelungeste mentinerea coafurii.

Cele mai multe produse din aceasta categorie contin alcool. Acesta provoaca deshidratarea parului, iar prin folosire timp indelungat blocheaza foliculii pilosi, inhiband procesul de crestere. Pelicula de lac fixativ care acopera firul de par provoaca in timp deshidratarea si decolorarea parului, provocand iritatii si sensibilizari la nivelul scalpului.

De asemenea, produsele care contin alcool ridica problema afectarii mediului inconjurator.

Principalii ingredienti prezenti in Aloe Pro-Set protejeaza atat parul, cat si scalpul; apa purificata reface gradul umiditatii optime, deteriorat in urma pierderilor provocate de uscarile excesive la cald sau expunerile indelungate la soare; gelul stabilizat de Aloe vera reda elasticitatea firelor de par si faciliteaza realizarea coafurilor, iar proteinele vegetale hidrolizate reconstituie pierderile de substante nutritive. Prin folosirea fixativului Aloe Pro-Set in cadrul gamei, alaturi de intreaga linie de produse capilare, se realizeza - prin insumare - premizele protectiei optime a parului fata de distrugerile provocate de fragilizari sau agresiuni provenite din mediul extern.

Aloe Pro-Set are efect hidratant, fixeaza si mentine coafura in conditii optime. Aplicarea sa in straturi succesive - separate de intervale de uscare - consolideaza coafura si accentueaza stralucirea parului.

Mod De Utilizare Aloe Pro-Set:

- Se pulverizeaza uniform, in straturi succesive, de la o distanta de aprox. 30 cm, dupa care se finalizeaza coafura prin uscare (la cald). Se repeta la nevoie.

Contiut: 178 ml

Pret: 9.00 Euro* (TVA Inclus)

25th Edition for Women

25th Edition for Men - Cod 209

Parfumurile Forever
Ispititoare, îmbietoare, minutios elaborate, mirosuri proaspete, aromatice… Special create pentru Forever Living, 25th Edition for Men Cologne Spray si 25th Edition for Women Eau de Parfum oferã veritabila plãcere a unui subtil elixir.

25th Edition for Men
(fluida, fougère, aromatica)

Apa de colonie 25th for Men - o combinatie persistentã, de-a pururi masculinã aduce prospetimea conferitã de notele sale verzi (fougère-feriga), a ierburilor aromate, a citricelor si a esentelor lemnoase. Nota sa de vârf emanã mirosul frunzelor de busuioc, al lavandei mediteraneene, al ananasului proaspãt si al bergamotelor de Calabria. Notele de mijloc preiau aceeasi impresie si aduc adieri de muscatã, de frunze de ceai si de mere Granny Smith. Compozitia dezvãluie la final profunzimea notei de bazã masculine conferite de licheni si lemn de santal, senzualitatea moscului, parfumul lemnului de cedru si al boabelor de Tonka.

Contiut: Flacon spray a 50 ml.

Pret: 45.26 Euro* (TVA Inclus)

25th Edition for Women

25th Edition for Women - Cod 208

Parfumurile Forever
Ispititoare, îmbietoare, minutios elaborate, mirosuri proaspete, aromatice… Special create pentru Forever Living, 25th Edition for Men Cologne Spray si 25th Edition for Women Eau de Parfum oferã veritabila plãcere a unui subtil elixir.

25th Edition for Women
(alb, floral, bouquet)

Apa de parfum 25th Edition for Women - o combinatie proaspãtã si delicatã - un buchet de flori albe care emanã din petalele lor diafane cãldurã si feminitate, datoritã esentelor lemnoase calde adãugate. Nota de vârf a buchetului subjugã prin mirosul seducãtor al florii de cactus si al îmbietoarei frezii galbene, punctat de accentul verde al frunzelor de iederã. Nota de mijloc este preluatã de transparenta florilor albe printre care strãlucesc acorduri de petale de trandafir, de iasomie, mãrgãritar si magnolie. Nota finalã atinge apogeul acestei compozitii prin miresmele lemnului de cires, de mosc si de paciuli, invocând senzual feminitatea prin strãlucirea scânteietoare a unui parfum floral.

Contiut: Flacon spray a 50 ml.

Pret: 45.26 Euro* (TVA Inclus)

Forever Aloe MPD

Forever Aloe MPD - Cod 050
(Detergent lichid pentru multiple utilizari)

Saptamanal se folosesc diversi detergenti pentru curatenie, de aceea ar fi mult mai comod sa cumperi un singur produs, capabil sa curete - in egala masura - lenjeria, vesela, pardoseala si obiectele sanitare din baie. Acest produs realizat de Forever Living Products se numeste Forever Aloe MPD si este un detergent lichid extrem de eficient si foarte economic.

Prezentat sub forma lichida, concentrata, detergentul pentru multiple utilizari creat de FLP curata foarte bine murdaria de orice fel, fiind ideal pentru spalarea lenjeriei de toate tipurile si pentru realizarea curateniei in intreaga casa: pardoseli, cazi de baie si obiecte sanitare, covoare, acoperis, vesela etc. Formula sa concentrata poseda actiune sigura de indepartare a impuritatilor, a grasimilor si petelor, fara a zgaria sau afecta suprafata obiectelor. Posibilitatea sa de a prelua rolul mai multor detergenti aduce economii substantiate pentru utilizator.

Forever Aloe MPD nu contine fosfor, fiind nepoluant pentru mediu. Spre deosebire de alti detergenti, surfactantii anionici si cationici din compozitia sa sunt biodegradabili, iar acest fapt reduce poluarea mediului si a apei. Formula nu este abraziva, contine gel stabilizat de Aloe vera si catifeleaza mainile si hainele.

Mod De Utilizare Aloe MPD:

- Dispozitive pentru diluarea detergentului (dispenser cu pompa)

1)Pentru spalarea rufelor se folosesc aprox. 30 g, iar pentru indepartarea petelor dificile se toarna putin detergent direct pe pata si se lasa la inmuiat.
2) Pentru spalari universale se dilueaza aprox. 60 g in 4 1 de apa, iar solutia rezultata se foloseste pentru spalarea articolelor de uz casnic, gresiei, faiantei, cazilor de baie, covoarelor si autovehiculelor (partile interioare si exterioare)..

Contiut: 1.89 litri.

Pret: 24.87 Euro* (TVA Inclus)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate